Suppen is voor iedereen! – ‘Let’s SUP’ ligt nu in de winkel

Zo met een paar zonnige dagen voor de boeg, gaat het meteen kriebelen: we kunnen weer lekker naar buiten en het water op! Eén van de fijnste manieren om dat te doen is met een SUP-board. Van grachten en rivieren tot meren en op zee: suppen is de watersport voor iedereen. Let’s SUP staat vol instructies, oefeningen, tips en tricks voor iedereen die van suppen houdt. Ook leuk als cadeauboek!

Afgelopen jaren hebben heel veel mensen ontdekt hoe leuk het is (en ontspannen) om de wereld vanaf het water te bekijken. Suppen is niet voor niets de snelst groeiende sport. Omdat dat staand peddelen er bedrieglijk makkelijk uitziet, stappen veel suppers zo op een plank. En dat kan ook prima, maar met een beetje techniekkennis en wat oefening wordt je SUP-ervaring gegarandeerd een stuk leuker. Want plots wordt je bereik groter en blijkt het – met de juiste techniek – makkelijker langer vol te houden.

In het leuke (en mooi vormgegeven) boekje Let’s SUP geven Marleen Backx en Janneke Smits heel veel informatie over techniek, over bv veiligheid op het water en hoe je een mooie route voorbereid. Hier vind je een inkijk in het binnenwerk. De gids is heel geschikt voor beginners, maar ook meer ervaren SUP-pers kunnen er zeker hun voordeel mee doen. Hieronder zie je hoe leuk het kan zijn!

SUP-instructeurs en auteurs

Marleen & Janneke zijn beide SUP-pers van het eerste uur en hebben enorm veel ervaring met én lesgeven én zelf (lange) tochten peddelen. Naast al hun inside tips & tricks komen ook veel andere enthousiaste suppers aan het woord die iets vertellen over de vele mogelijkheden met je SUP-board. Of dat nu gaat om Yoga op je plank, peddelen met je hond, SUPclean-up, lange afstandssuppen of heel stoer downwinden op zee. Er valt dus nog een hele SUP-wereld te ontdekken.

Mediakit

Speciaal voor alle boekhandelaren, pers en andere enthousiastelingen bieden we een mediakit aan met daarin een inkijkexemplaar, omslagen, banners en een filmpje waarin je een preview krijgt van de mooie SUP tochten die je kunt maken. Vergeet ons niet te taggen op op Instagram (@hollandiawatersportboeken) en op Facebook (Hollandia Watersportboeken) zodat we je een shoutout kunnen geven.